Bryllup

Sammensæt selv jeres 3 retters menu. Vælg frit en forret, en hovedret og en dessert. Således at i får jeres egen personlige menu.

Vi har lavet disse forslag, men vi kan sagtens ændre i de enkelte retter, eller lave andre menuer til jer.

TOTALARRANGEMENT BRYLLUP

1 glas Demi Sec med saltsnacks
​3 retters menu, husets vine ad libitum, 1 glas dessertvin samt isvand
Kaffe og te med hjemmebagt kransekage, 1 stk. cognac eller likør
Øl, vand og vin som ta´ selv indtil natmaden er serveret
Natmad
KR. 899,-
(9 timers arrangement, afsluttet senest kl. 03.00)
(inkl. moms, betjening, eget lokale, opdækning, lys og husets blomsterdekorationer)

Div. tilkøb:
​Ganerenser, fra kr. 30,00 pr. pers.
Musiker mad, pr. pers. kr. 275,00 inkl. kaffe, øl og vand
Fri bar med 3 slags alm. spiritus, kr. 99,00 pr. pers.
(Serveres fra kaffen er sat ind og indtil natmaden serveres, dog max. 3 timer)

Ekstra time ud over 9 timer, kr. 50,00 pr. pers., drikkevarer efter forbrug

Eftermiddags reception, 2 timer med kaffe/te (evt. med servering af jeres medbragte bryllupskage), øl og vand, pr. pers. kr. 125,00

FORRETTER

KOLD RØGET LAKS.
Kold røget laks serveres m/Artiskok/parmesan creme, ovnbagte Auberginer, semidried tomat, citron, dild og hjemmelavet knækbrød
Kr. 89,-

SERANO SKINKE
Spansk Serano skinke serveres m/ rygeostcreme, ristet rugbrød, radise, grøn asparges, saltmandler og ovnbagt rugbrød.
Kr. 79,-

CARPACCIO AF OKSE
Serveres m/ rucola, ristede solsikkekerner, dressing, tomat, parmesan, rugbrødscrouton, ærte spire og rødbedechips.
Kr. 89,-

KAMMUSLINGER
Smørstegte kammuslinger serveres på bund af sprød spinat, grøn asparges, radise, ristet rugbrød, kørvel, gulerods pure og brunet smør
Kr. 99,-

RØGET ANDEBRYST
Røget andebryst i skiver, på bund af smør sauteret spidskål, svampe, selleri pure, toppet med glaserede rødløg, frisk timian og saltmandler
Kr. 89,-

HOVEDRETTER

UNGHANEBRYST
Unghanebryst serveres m/ smørdampede forårsløg, ristede svampe, persillekartoffel og sky sauce.
Kr. 179,-

OKSEFILET
Helstegt Hereford oksefilet serveres m/ ristede svampe, forårsløg, kartoffel gratin og sauce Bordelaise.
Kr. 199,-

KALVEFILET.
Helstegt Dansk kalvefilet, serveres m/ sommergrønt nye kartofler, rodfrugt pure og sky sauce.
Kr. 189,-

OKSECULOTTE
Amerikansk okseculotte serveres m/ rødvins sauce, ristede kartofler og ovnbagte rodfrugter.
Kr. 189,-

LAKSEFILET.
Laksefilet bagt i ovn med honning og mandler, dild kartofler og årstidens grønt.
Kr. 189,-

DESSERT

CHOKLOLADEMOUSSE.
Chokolademousse serveres m/ syltede bær, rørt fløde og frisk mynte.
Kr. 79.-

LUN CHOKOLADE FONDANT
Lun chokolade fondant serveres m/ syltede rabarber og myntesukker.
Kr. 79,-

GATEAU MARCEL.
Klassisk chokoladekage serveres m/ vanilje is, friske bær og hindbær coullis.

SOMMER TRIFLIE.
Årstidens bær i skøn forening med mascarpone, makron og flødeskum.
Kr. 79,-

OST, SØDT OG SPRØDT
3 Dejlige oste serveres m/ hjemmelavet knækbrød, salt mandler, oliven, figen marmelade og syltede valnødder.
Kr. 89,-

Vælg frit mellem en forret, en hovedret og en dessert.
Pris ved min. 20 pers. Kr. 329,-