Buffet

BRUNCH-BUFFETTER
(min. 15 personer)

Brunchbuffet

Røræg med bacon og purløg, Brie med peberfrugt og druer, 2 slags pålæg,
Mellemlageret skive ost med marmelade, Leverpostej med Champignon og bacon,
Engelske Cumberland-pølser, Pommes røsti med aioli,
Pandekager med sirup, Friskbagt wienerbrød og udvalg af forskelligt brød samt smør.
Kr. 169,-

Brunchbuffet de Luxe

Røræg med bacon og purløg, brie med peberfrugt og druer, 2 slags pålæg,
Mellemlagret skive ost med marmelade, Purløgsflødeost, Lun leverpostej med bacon og champignon,
Græsk yoghurt med knas, Røget laks med rygeostcreme, Pommes røsti med aioli,
Serranoskinke med peberfrugtspesto, Tarteletter med høns i asparges, Pandekager med sirup,
Frugtfad, Friskbagt wienerbrød og udvalg af brød samt smør.
Kr. 249,-
Tilkøb af kaffe/the samt og 2 slags juice ad libitum pr. person Kr. 49,-
Tilkøb af kaffe/the og 2 slags juice og kakao ad libitum pr. person Kr. 59,-

FORRETTER

Røget laks med fennikelcrudité, rygeostcreme, ristede kapers, ærteskud og citron.

Marinerede tigerrejer med sprøde babysalater. edamamebønner, mild sennepsdressing og grillet peberfrugt.
Tillæg + kr. 20,- som buffet.

Spansk serranoskinke med peberrodscreme, grønne asparges og semi-dried tomat.
Tillæg + kr. 20,- som buffet.

Tarteletter med høns i asparges anrettet med cherrytomater og ærteskud.

Lakseterrine anrettet i glas med friske krydderurter, grønne asparges og rugbrødschips.

Torskefilet bagt i ovnen med friske krydderurter, ristede kapers, grillet peberfrugt, citron og urtedressing.
(Severes kold)

HOVEDRETTER

Ovnstegt unghanebryst

Rosastegt oksecoulotte

Ovnbagt laksefilet med honning og mandler eller tomat og urter

Kalvsteg stegt som vildt

Lammekølle med hvidløg og urter

Glaseret skinke

Svinekam med sennep og urter eller med svær

Oksemørbrad
Tillæg + kr. 30,- som buffet

KARTOFLER

Flødekartofler

Ovnbagte små kartofler med krydderier og hvidløg

Barbeque kartofler

Pommes røsti

Kartoffel fondant

SAUCER

Rødvinssauce

Pebersauce

Skysauce

Vildtsauce

Bearnaise sauce

Cremet svampe sauce

SALATER

Tomatsalat med rødløg, mozarella og balsamicoglace

Brocollisalat med bacon og solsikkekerner vendt i dressing

Grøn salat med edamamebønner, grønne asparges og agurk vendt i olie/eddike-dressing

Salat af årstidens grønt, frugt og urter

Spidskålssalat vendt i mild sennepsdressing med forårsløg, tomat og parmesan

Bønnesalat – blancerede grønne bønner vendt i olie/eddike-dressing med semidried tomat, fetaost og rødløg

DESSERTER

Citronfromage i glas med let pisket flødeskum og bær

Gammeldags æblekage i glas a la mormor

2 slags oste med druer, kompot og hjemmebagt knækbrød
(+ kr. 20,- som buffet)

Vanilje Pannacotta med friske bær og hindbærcoulis

Gateau Marcel (chokoladekage) med friske bær, ristede mandler og vaniljeis
(+ kr. 20,- som buffet)

Ostelagkage-tapas – 3 forskellige ostelagkager serveret med friske bær og syrlig hindbærcoulis

NATMAD

Hotdogs – byg selv

Burger – byg selv

Pølsebord og ost (+ kr. 30,- som buffet)

Suppe (Gullash-/ Kartoffelporre-/ Jordscokke-/ eller lign.)

Leverpostej med bacon + 3 forskellige slags pålæg + rugbrød + smør

 

VALG AF MENUER

FOR VALGFRI 3 RETTER (min. 20 personer) kr. 339,-

Incl. vin, øl og vand ad libitum i 6 timer kr. 699,-

Incl. vin, øl og vand ad libitum i 8 timer kr. 850,-

FOR VALGFRI 4 RETTER (min. 20 personer) kr. 400,-

Incl. vin, øl og vand ad libitum i 6 timer kr. 770,-

Incl. vin, øl og vand ad libitum i 8 timer kr. 920,-

VALG AF BUFFET KR. 379,-

(min. 20 personer)

Vælg blandt menuerne:

1 forret

2 stege

2 saucer

2 kartofler

2 salater

1 dessert