Fødselsdag og lignende

Sammensæt selv jeres 3 retters menu. Vælg frit en forret, en hovedret og en dessert. Således at i får jeres egen personlige menu.

Vi har lavet disse forslag, men vi kan sagtens ændre i de enkelte retter, eller lave andre menuer til jer.

FORRETTER

KOLD RØGET LAKS.
Kold røget laks serveres m/Artiskok/parmesan creme, ovnbagte Auberginer, semidried tomat, citron, dild og hjemmelavet knækbrød
Kr. 89,-

SERANO SKINKE
Spansk Serano skinke serveres m/ rygeostcreme, ristet rugbrød, radise, grøn asparges, saltmandler og ovnbagt rugbrød.
Kr. 79,-

CARPACCIO AF OKSE
Serveres m/ rucola, ristede solsikkekerner, dressing, tomat, parmesan, rugbrødscrouton, ærte spire og rødbedechips.
Kr. 89,-

KAMMUSLINGER
Smørstegte kammuslinger serveres på bund af sprød spinat, grøn asparges, radise, ristet rugbrød, kørvel, gulerods pure og brunet smør
Kr. 99,-

RØGET ANDEBRYST
Røget andebryst i skiver, på bund af smør sauteret spidskål, svampe, selleri pure, toppet med glaserede rødløg, frisk timian og saltmandler
Kr. 89,-

HOVEDRETTER

UNGHANEBRYST
Unghanebryst serveres m/ smørdampede forårsløg, ristede svampe, persillekartoffel og sky sauce.
Kr. 179,-

OKSEFILET
Helstegt Hereford oksefilet serveres m/ ristede svampe, forårsløg, kartoffel gratin og sauce Bordelaise.
Kr. 199,-

KALVEFILET.
Helstegt Dansk kalvefilet, serveres m/ sommergrønt nye kartofler, rodfrugt pure og sky sauce.
Kr. 189,-

OKSECULOTTE
Amerikansk okseculotte serveres m/ rødvins sauce, ristede kartofler og ovnbagte rodfrugter.
Kr. 189,-

LAKSEFILET.
Laksefilet bagt i ovn med honning og mandler, dild kartofler og årstidens grønt.
Kr. 189,-

DESSERT

CHOKLOLADEMOUSSE.
Chokolademousse serveres m/ syltede bær, rørt fløde og frisk mynte.
Kr. 79.-

LUN CHOKOLADE FONDANT
Lun chokolade fondant serveres m/ syltede rabarber og myntesukker.
Kr. 79,-

GATEAU MARCEL.
Klassisk chokoladekage serveres m/ vanilje is, friske bær og hindbær coullis.

SOMMER TRIFLIE.
Årstidens bær i skøn forening med mascarpone, makron og flødeskum.
Kr. 79,-

OST, SØDT OG SPRØDT
3 Dejlige oste serveres m/ hjemmelavet knækbrød, salt mandler, oliven, figen marmelade og syltede valnødder.
Kr. 89,-

Vælg frit mellem en forret, en hovedret og en dessert.
Pris ved min. 20 pers. Kr. 329,-