Bryllup

​Sammensæt selv jeres 3 retters menu. Vælg frit en forret, en hovedret og en dessert. Således at i får jeres egen personlige menu. Vi har lavet disse forslag, men vi kan sagtens ændre i de enkelte retter, eller lave andre menuer til jer.

For booking af selskaber, send mail til vivi.hjortebjerg@cafevictoria.dk.

Totalarrangement bryllup

  • 1 glas Demi Sec med saltsnacks.
  • ​3 retters menu, husets vine ad libitum, 1 glas dessertvin samt isvand.
  • Kaffe og te med hjemmebagt kransekage, 1 stk. cognac eller likør.
  • Øl, vand og vin som ta´ selv indtil natmaden er serveret.
  • Natmad

​kr. 999,-

pr. person.

(9 timers arrangement, afsluttet senest kl. 03.00)

(inkl. moms, betjening, eget lokale, opdækning, lys og husets blomsterdekorationer)

Div. tilkøb

​Ganerenser

 fra ​kr. 30,- pr. person

Musiker mad

​kr. 275,- pr. pers.

inkl. kaffe, øl og vand

​Ekstra time ud over 9 timer

 fra ​kr. 50,- pr. person

drikkevarer efter forbrug

​Eftermiddags reception.

2 timer med kaffe/te (evt. med servering af jeres medbragte bryllupskage), øl og vand.

 fra ​kr. 125,- pr. person

Forretter

Kold røget laks

Koldrøget laks serveres med fennikelcrudité​, rygeostcreme, kapers, ærteskud og citron.

​kr. 99,-

Serano skinke

Spansk Serano skinke serveres m/ rygeostcreme, grønne asperges pg semidried tomat.

​kr. 89,-

Carpaccio af okse

Serveres m/ rucola, ristede solsikkekerner, dressing, tomat, parmesan, rugbrødscrouton, ærte spire og rødbedechips.

​kr. 99,-

Kammuslinger

Smørstegte kammuslinger serveres på bund af sprød spinat, grøn asparges, radise, ristet rugbrød, kørvel, gulerods pure og brunet smør.

​kr. 119,-

Tarteletter m. høns i asperges

Anrettes med cherrytomater og ærteskud.

​kr. 99,-

Hovedretter

Unghanebryst

Unghanebryst serveres m/ smørdampede forårsløg, ristede svampe, persillekartoffel og sky sauce.

​kr. 199,-

Oksefilet

Helstegt Hereford oksefilet serveres m/ ristede svampe, forårsløg, kartoffel gratin og sauce Bordelaise.

​kr. 239,-

Kalvefilet

Helstegt Dansk kalvefilet, serveres m/ sommergrønt nye kartofler, rodfrugt pure og sky sauce.

​kr. 229,-

Okseculotte

Amerikansk okseculotte serveres m/ rødvins sauce, ristede kartofler og ovnbagte rodfrugter.

​kr. 219,-

Laksefilet

Laksefilet bagt i ovn med honning og mandler, dild kartofler og årstidens grønt.

​kr. 209,-

Desserter

Chokolademousse

Chokolademousse serveres m/ syltede bær, rørt fløde og frisk mynte.

​kr. 79,-

Lun chokolade fondant

Lun chokolade fondant serveres m/ syltede rabarber og myntesukker.

​kr. 79,-

Gateau marcel

Klassisk chokoladekage serveres m/ vanilje is, friske bær og hindbær coullis.

​kr. 79,-

Sommer triflie

Årstidens bær i skøn forening med mascarpone, makron og flødeskum.

​kr. 79,-

Ost, sødt og sprødt

3 Dejlige oste serveres m/ hjemmelavet knækbrød, salt mandler, oliven, figen marmelade og syltede valnødder.

​kr. 89,-

​Vælg frit mellem en forret, en hovedret og en dessert.

Pris ved min. 20 pers. Kr. 349,-

Ønsker du at bestille bord?

Download vores menukort

Meget smukke omgivelser

Mange års erfaring med selskaber

Helt unik atmosfære

Venlig og serviceminded betjening

Vi har fantastisk udsigt over golfbanen og den smukke Himalayagreen, såvel fra restauranten som fra vores dejlige terrasse

Hvem er vi?

Om dagen vil du opleve Café Victoria Douglashuset som en hyggelig café i smukke omgivelser, og om aftenen en a la carte restaurant med plads til selskaber og arrangementer.​

Kontaktoplysninger

Café Victoria Douglashuset ApS

Find vej: Langesøvej 139, 5462 Morud

Tlf.: ​6610 0141

E-mail: vivi.hjortebjerg@gmail.com